Promonte promijenio ime u Telenor

Bez autora
May 18 2010

Vodeći provajder usluga mobilnih komunikacija u Crnoj Gori objavio je promjenu imena u “Telenor”, u cilju potpune integracije sa Telenor mrežom globalnih telekomunikacija. Time će korisnicima ponuditi bolji, konkurentniji pristup najnovijim servisima i tehnologijama, uključujući jednu od najbržih mobilnih mreža u Evropi. Nova globalna platforma nudi korisnicima ključne koristi, uključujući do tri puta veću brzinu mreže, kao i najbolje internacionalne pozive na tržištu, roming i data servise. Kao Promonte, doprinijeli su da se Crna Gora nađe na mapi. Kao Telenor, daće svoj doprinos Crnoj Gori da uđe u svijet. Ovo je mnogo više od promjene imena. Ovaj dan predstavlja važnu prekretnicu u tom procesu. Jasnim pozicioniranjem u vidu internacionalnog brenda, kompanija je pokazala svoju namjeru u pružanju snažnije, konkurentnije ponude korisnicima.

Promonte promijenio ime u TelenorVodeći provajder usluga mobilnih komunikacija u Crnoj Gori objavio je promjenu imena u “Telenor”, u cilju potpune integracije sa Telenor mrežom globalnih telekomunikacija.

Time će korisnicima ponuditi bolji, konkurentniji pristup najnovijim servisima i tehnologijama, uključujući jednu od najbržih mobilnih mreža u Evropi, saopšteno je Portalu Analitika iz te kompanije.

Nova globalna platforma nudi korisnicima ključne koristi, uključujući do tri puta veću brzinu mreže, kao i najbolje internacionalne pozive na tržištu, roming i data servise

 “Kao Promonte, doprinijeli smo da se Crna Gora nađe na mapi,” kazao je izvršni direktor Kristofer Laska.

“Kao Telenor, daćemo svoj doprinos Crnoj Gori da uđe u svijet. Ovo je mnogo više od promjene imena. Ovaj dan predstavlja važnu prekretnicu u tom procesu.”

Jasnim pozicioniranjem u vidu internacionalnog brenda, kompanija je  pokazala svoju namjeru u pružanju snažnije, konkurentnije ponude korisnicima.

“Ponosni smo onim što je Promonte kompanija postigla” izjavio je Laska.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik